Pago Kerst 2021

Bestelling PAGO Pizza Kerst

Welkom op onze kerst bestelpagina


Wegens sucses is het weer mogelijk kerstdesserts te bestellen van PAGO PIZZA. Om uw kerstdiner een heerlijke afluiter te geven, is ons menu samengesteld uit 3 verschillende desserts voor de echte dessertliefhebber. Of wanneer je geen keuze kunt maken, is er het dessertfestijn. Tevens hebben we dit jaar een special: de Milky way Bavarois volgens familierecept.


Wij bezorgen de desserts in de gemeente Oude IJsselstreek, Doetinchem, Montferland en Aalten (en andere locaties in overleg).


De prijzen voor de producten staan hieronder vermeld incl. btw. Bestellen kan tot 20 December 2021. De betaling zal worden voldaan middels een tikkie of per pin en het dessert zal voor de deur worden afgeleverd om het contact zo veel mogelijk te beperken.


Voor bestellingen onder de 20 euro rekenen we €2,50 euro bezorgkosten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dessertfestijn


Een echt festijn voor een ieder die gek is op toetjes of wanneer je gewoon geen keus kan maken. Alle desserts zijn huisgemaakt.

Per persoon krijg je:

1 Chocolade hazelnootmousse bakje

1 Oreo-ijsBakje

1 Tiramisu bakje

Chocolade Hazelnoot mousse


Deze luxe chocolade hazelnootmousse doet een ieders hart sneller kloppen en is een waar genot.

1 schaal is voldoende voor circa 4 personen  

Oreo-ijs


Draai jij die oreokoekjes ook altijd eerst uit elkaar of eet je ze in een keer op? Dan hebben wij het ultieme dessert voor jou: Oreo-ijs. Gemaakt met echte Oreo koekjes en witte chocolade.

1 ster is voldoende voor circa 4 personen  

Tiramisuschnitt


Uiteraart kan deze echte Italiaanse dolci niet missen op de kaart. Het is om je lange vingers bij af te likken. In de tiramisu zit liquor verwerkt.

1 schnitt is voldoende voor circa 4 - 6 personen  

Bij bestellingen onder de €20,-  rekenen wij 2,50 euro bezorg kosten binnen de gemeente Oude IJsselstreek,Doetinchem, Montferland en Aalten. Bezorging buiten de genoemde gemeentes is alleen mogelijk in overleg.