Over ons

Over Ons

Ontmoet

ONS TEAM

Ondernemerschap zit in ons bloed. Waar de een meer ervaring heeft in detailhandel, heeft de ander meer ervaring in de horeca. Hetgeen wat we allebei gemeen hebben is de liefde voor Italiaans eten, met in het bijzonder pizza.

 

Vol passie bereiden we graag uw pizza. We maken er op elke locatie iets unieks van. 

 

 

Marc Gosselink

Marc Gosselink

Marieke Pas

Marieke Pas

pizza deeg

Ontdek

Ons verhaal

PAGO is ontstaan in de zomer van 2017. Deze zomer heeft voor ons centraal gestaan als inspiratiebron op vele vlakken. Waarin vooral de beleving ons geprikkeld heeft. Iets wat hier in Nederland nog in de kinderschoenen staat.


Daarom wisten we, dat we hiermee moesten gaan werken. De passie en liefde voor Italiaans eten heeft er toe geleid dat PAGO PIZZA is ontstaan. Met de horecakennis van Marieke en de commerciĆ«le kennis van Marc zijn we gaan schrijven. Snel was het duidelijk dat het een catering moest gaan worden. Eentje die uniek in zijn soort is.  Waarbij vele zintuigen geprikkeld moeten worden.


PAGO staat daarom ook voor een totaal concept. Een waarbij je in echte Italiaanse sferen komt en waar gezelligheid voorop staat. Maar waar ook keuze vrijheid belangrijk is. 

Behind

THE SCENES

Door middel van de onderstaande fotorapportage zie je hoe wij van een bolletje zelfgemaakt pizzadeeg een overheerlijke pizza maken.