pagopizza@home


Waarom doen wij dit


Door de maatregelen van de overheid kunnen festivals en evenementen niet door gaan. Hierdoor kunnen we niet meer bij jullie thuis komen bakken. Uiteraard staan wij volledig achter deze beslissing.


Vanaf nu is het daarom mogelijk om verse pizza pakketten te bestellen via onze site, mail en sociale media kanalen. Ontdek de pizzachef in jezelf en bereid thuis een onwijs lekere pizza of bruschetta en

geniet van de tiramisù.


Wij bezorgen deze pakketten in de gemeente Oude IJsselstreek, Doetinchem, Montferland en Aalten met een beperkte voorraad (en andere locaties in overleg).


De prijzen voor de producten staan hiernaast vermeld incl. btw per persoon. De betaling zal worden voldaan middels een tikkie en het pakket zal voor de deur worden afgeleverd om het contact zo veel mogelijk te beperken. Voor bestellingen onder de 20 euro rekenen we 2 euro bezorgkosten in de gemeente Oude IJsselsteerk en in de gemeenten Montferland, Doetinchem en Aalten 5 euro. Bestellingen boven de 20 euro worden gratis afgeleverd. 


Bestel een dag van te voren voor 15.00. Dus wanneer u vrijdag een pakket wil onvangen dient u deze donderdag voor 15.00 op zijn laatst te bestellen. Eerder is geen probleem. Leveringen vinden plaats tussen 15.00-18.00.


Wij hopen dat Nederland snel beter wordt en dat iedereen een beetje op elkaar let! Stay safe and eat pizza. Menukaart Pago Pizza@Home


Antipasti

@homekit


Bruschetta     |     € 3,50

Ciabatta brood - Tomaat - Basilicum


Pizza

@homekit


Margherita     |    € 4,95

Tomatensaus - Kaas .


Salami            |    € 5,95

Tomatensaus - Kaas - Salami


Funghi            |    € 5,95

Tomatensaus - Kaas - Champignons


Hawaii            |    € 5,95

Tomatensaus - Kaas - Ananas - Ham 


Dolci

@home


Tiramisù           |    € 3,95

Mascarpone - Lange vingers - Liquor - Espresso


Make it fresh

Make it yours

Leveringen vinden uitsluitend plaats op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen. Andere dagen zijn mogelijk in overleg.